Σας δίνουμε τη σωστή λύση για το πρόβλημα στεγανοποίησης που έχετε!!!
Τσιμούχες Ξυστρών
Τσιμούχες Εμβόλου
Τσιμούχες Βάκτρου
Τσιμούχες Συμμετρικές Βάκτρου - Εμβόλου
Τσιμούχες Περιστροφής
Τσιμούχες Ροδελών Αντιστήριξης
Τσιμούχες Ροδελών Οδηγών
Τσιμούχες Στατικές και O-rings
Τσιμούχες Εξειδικευμένες
Τσιμούχες Μηχανημάτων Εξόρυξης

Γιατί να μας επιλέξετε

Η Εταιρία Seal - Expert προσφέρει σε κάθε πελάτη το σεβασμό και την προσοχή που του αξίζει. Διαθέτουμε ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, όπως η πολύχρονη εμπειρία μας, το ευρύτατο δίκτυο των συνεργατών μας, η ποιότητα των υπηρεσιών μας. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία  έτσι ώστε να ανταποκρινόμαστε άμεσα σε όποια πληροφορία μας ζητήσετε.

Με την εμπειρία μας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας σε όλο τον κόσμο. Με τη γνώση μας και την αφοσίωσή μας, σας βοηθούμε να αντεπεξέλθετε στο θέμα στεγανοποίησης που αντιμετωπίζετε.

Για εμάς η εξυπηρέτηση δεν σταματά στην πώληση του προϊόντος, αφού είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε, ακόμα και μετά τη εφαρμογή στεγανοποίησης των προϊόντων μας.

Γιατί η ποιότητα σε ότι κατασκευάζουμε δεν είναι απλώς μια υπόσχεση, είναι υποχρέωσή και ευθύνη μας. Κάθε φορά αντιμετωπίζουμε το θέμα στεγανοποίησης σας, σαν να είναι δικό μας.

 

Γιατι να προτιμήσετε την Seal - Expert ;

  • Εμείς στη Seal - Expert παρέχουμε για σας ποικιλία πρώτων υλών καθώς και την αντιπροσώπευση παγκοσμίου εμβέλειας οίκων που εξειδικεύονται στη στεγανοποίηση.
  • Είμαστε μια Ελληνική ευέλικτη εταιρία που ρυθμίζει τις υπηρεσίες της στις ανάγκες σας.

  • Κατασκευάζουμε τσιμούχες σε άπειρα προφίλ, ειδικευόμαστε στην ασφάλεια στεγανοποιητικών συστημάτων.

  • Οι αναλύσεις μας είναι ακριβείς, παραθέτουν χρήσιμα στοιχεία και είναι κατανοητές στους πελάτες μας από το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας.

  • Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια το εξειδικευμένο τμήμα Μελέτης, Έρευνας & Ανάπτυξης, δημιουργούμε και διαθέτουμε καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα για εσάς που αποτελούν ολοκληρωμένες λύσεις για εφαρμογές στεγανοποίησης.

  • Έχοντας ως γνώμονα τις υψηλότερες προδιαγραφές, και την εμπειρία της αγοράς, σας προσφέρουμε αξιόπιστα προϊόντα για την επίλυση του προβληματός στεγανοποίησης.

  • Η τεχνολογία στεγανοποίησης αποτελεί για εμάς την κύρια βάση της δημιουργίας και ανάπτυξης των προϊόντων μας και όχι μόνο. Η συνεχής έρευνα μας δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας νέων τεχνολογιών ενισχύοντας την παρουσία των προϊόντων στην αγορά ενώ ταυτόχρονα προσαρμόζουμε την υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία στα νέα μας προϊόντα.

  • Παρέχουμε:

            Ολοκληρωμένες λύσεις  στεγανοποίησης

            Οργανωμένη αποθήκη πρώτων υλών

            Άμεση διαθεσιμότητα τσιμουχών

            Αξιόπιστα και ποιοτικά τελικά προϊόντα

Σε ποιούς απευθυνόμαστε

Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε κάθε είδους Εμπορική, Κατασκευαστική, Τεχνική Εταιρία, Συνεργεία, όπως ακόμα σε Βιομηχανίες Τροφίμων, Ποτών, Συσκευασίας, Ναυτιλία, Βαριές Βιομηχανίες.

 

Είμαστε ο συνεργάτης σας.

Στόχος μας είναι να συμβάλουμε στην επιτυχία της στεγανοποίησης σας.

ΕΣΕΙΣ μας προτιμάτε για όλους αυτούς τους λόγους

και ΕΜΕΙΣ σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή σας.
 


Seal Expert
Γιαννιτσών 42
54627 Θεσσαλονίκη

Τηλ & Fax: 2310 500 808
(8 γραμμές)
Email: [email protected] Login  Υπενθύμιση κωδικού 


active³ 5.0 · © 2000 - 2017 IPS Ltd · Όροι χρήσης