Πολυουρεθάνες (PU, PU FDA, PU Natural, PU Mos2, PU Soft, PU Hard) - Ελαστομερή υλικά Elastomers (NBR, NBR FDA, H-NBR, EPDM , EPDM FDA, FPM, FPM FDA, AFLAS, SILICONE) - Πλαστικά - Plastics (POM, PEEK, UHMW - PE, PTFE Virgin - Glass - Bronze - Graphite - Carbon)
Τσιμούχες Ξυστρών
Τσιμούχες Εμβόλου
Τσιμούχες Βάκτρου
Τσιμούχες Συμμετρικές Βάκτρου - Εμβόλου
Τσιμούχες Περιστροφής
Τσιμούχες Ροδελών Αντιστήριξης
Τσιμούχες Ροδελών Οδηγών
Τσιμούχες Στατικές και O-rings
Τσιμούχες Εξειδικευμένες
Τσιμούχες Μηχανημάτων Εξόρυξης

Υλικά

Υλικά

Πολυουρεθάνες  (PU,  PU FDA, PU Natural, PU Mos2, PU Soft, PU Hard)

Κατέχουν σημαντικό μερίδιο αγοράς στο τομέα των τσιμουχών βάκτρου και εμβόλου.Σε πολλές εφαρμογές οι τσιμούχες που κατασκευάζονται απο Πολυουρεθάνη της Seal Expert ξεπερνούν την διάρκεια ζωής από τις τσιμούχες που κατασκευάζονται βιομηχανικά. Ο λόγος γι' αυτό μπορεί να αποδοθεί απο τη μια πλευρά στην προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών και αφετέρου στην άμεση τεχνολογία κατασκευής. Τα πιστοποιημένα υλικά καθιστούν τις τσιμούχες πολυουρεθάνης κατάλληλες ακόμη και για τρόφιμα.
 

Ελαστομερή υλικά  Elastomers (NBR, NBR FDA, H-NBR, EPDM , EPDM FDA, FPM, FPM FDA, AFLAS, SILICONE FDA)

Tα ελαστομερή προιόντα παραμένουν σημαντικά στην τεχνολογία της τσιμούχας και οφείλεται στο ευρύ φάσμα πιέσεων και θερμικής και χημικής αντίστασης τους. Είναι υλικά που διογκώνονται εύκολα με τη χρήση ελάχιστης δύναμης.

Πλαστικά - Plastics (POM, PEEK, UHMW - PE, PTFE Virgin - Glass - Bronze - Graphite - Carbon)

Τα σκληρά πλαστικά και θερμοπλαστικά χρησιμοποιούνται κυρίως για Back-Up rings (πλάτες τσιμουχών) και Guide-Rings (δακτυλίδια οδηγών) αλλά και για τσιμούχες υψηλών πιέσεων και ταχυτήτων. Η πολυακετάλη (POM) παρουσιάζει καλές φυσικές ιδιότητες οπως καλή χημική αντίσταση και χαμηλή απορρόφηση νερού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πετραιλαιοειδή, υδραυλικά υγρά όπως και σε πνευματικές εφαρμογές. Το PTFE από την άλλη παρουσιάζει εξαιρετική χημική και αντιτριβική αντίσταση και χρησιμοποιείται πολύ σε Μηχανήματα σε Βαριά Βιομηχανία και Βιομηχανία Τροφίμων 


Seal Expert
Γιαννιτσών 42
54627 Θεσσαλονίκη

Τηλ & Fax: 2310 500 808
(8 γραμμές)
Email: [email protected] Login  Υπενθύμιση κωδικού 


active³ 5.0 · © 2000 - 2017 IPS Ltd · Όροι χρήσης